Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Egészséges ízületekkel a fájdalommentes mozgásért

Lehet fájdalommal is élni, de minek, ha van lehetőség hogy megelőzzük, illetve csökkentsük a ránk törő fájdalmat?

Szinte alig van olyan ember, aki ne lenne érintett ebben a témakörben. A fiatalok a sport balesetek miatt, az idősebbek a mozgás hiánya miatt kerülnek olyan helyzetbe, találkozniuk kell ezzel a kellemetlen és sokszor elnyúló problémával.

Ha már bekövetkezett a baj…

… legalább nézzük meg, hogy milyen lehetőségeink vannak az izületi sérülések, kopások okozta fájdalmak csökkentésére.

Tudtad, hogy az ízületi problémák sajnos sokkal hosszabb idő alatt gyógyulnak meg, mint az izomsérülések? Köszönhető ez annak, hogy az ízületek anyagcseréje meglehetősen lassú, és egy apróbb sérüléssel is akár hetekig kínlódhatunk.

Glükozamin – a maorik fegyvere

Már az Új-Zélandot felfedező hajósok is felfigyeltek arra, hogy az őslakos maorik körében szinte teljesen ismeretlen fogalom volt a reuma, és hírből sem ismerték az ízületi bántalmakat. A titok nyitjára csak nemrégiben derült fény, miután alaposabban tanulmányozták az őslakosok táplálkozási szokásait és rájöttek, hogy glükozamint tartalmaznak az élelmiszerek amiket fogyasztanak.

Van egy olyan krém, amely hozzásegíthet az aktív, még rugalmasabb élet eléréséhez. Egy olyan szabadalmazott vegyületet tartalmaz, melyet a szervezet emulgeálószerként és síkosítóanyagként használ. Egyszerűen csak be kell dörzsölnöd bőrödbe a problémás területeken, majd folytatni tudok aktív, mozgásban gazdag életet!

Amennyiben érdekel a termék, keress bátran elérhetőségeim egyikén vagy csatlakozz VIP csoportomba!

Megosztás itt: facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szavamat se hidd el!

Egy szavamat se hidd el!
Csak gondolatokat szeretnék megosztani, amit aztán értékelhetsz a saját gondolkodásmódod szerint.
A saját tapasztalataidra támaszkodj, hiszen a Te sikered vagy sikertelenséged csakis rajtad múlik.Ha ott tartasz az életedben, ahova mindig is vágytál, akkor már nem is érdemes tovább olvasnod. De ha még nem akkor gondolkozz el az alábbi sorokon…

Tovább olvasom »

Néhány gondolat az alapvető bőrápolási rutinról

Arcbőrünk egészséges működéséhez és szépségéhez elengedhetetlenül fontos a bőr tisztítása de nem mindegy, hogy mivel tesszük ezt. Kizárólag kőolaj származék mentes termékeket szabad használni a bőrünkre, mivel többet árthatunk hosszabb távon, mint használunk, ha az alapszabályt nem tartjuk be.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről