vitalproject.eu

Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Kategóriák

Egészség
Önmegvalósítás
Szépségápolás
Kismama- kisgyerek
Férfiaknak
Fiatalság megőrzése
Jótékonyság

Ments meg Te is egy apró életet napi egy kávé árából!

Tudtad, hogy a Föld 7,2 milliárd lakója közül több mint 795 millió ember éhezik vagy alultáplált, azaz nem részesül elegendő tápanyagban? Ez a globális népességre leselkedő legnagyobb veszély. A klímaváltozásból eredő aszály, a polgárháborús forrongás és az infláció együtt hozta létre az krízishelyzetet. 1,4 millió gyermek pedig segélyek nélkül nem éli túl az éhínséget. Sokan bármelyik nap éhen halhatnak. Embertömegek rágcsálnak gyökereket és tavirózsákat élelem gyanánt.

Tovább olvasom »
Egészség

Drasztikus módszerek helyett: Testsúlykontroll! – Második rész

Sajnos már nem csak az idősebbeket, hanem egyre több fiatalt is érint az elhízás számtalan mellékhatása. Bele sem gondolunk, hogy mekkora rizikófaktort jelent az életünkre a felszedett plusz kiló. A cukorbetegség kialakulásától kezdve, a stroke, a szív és érrendszeri betegségek mind összefüggésben vannak az elhízással. Nagyon fontosnak tartom, hogy mindannyian egészségesen éljünk, ezért mélyebben foglalkozom a megfelelő testsúlykontroll kérdésével.

Tovább olvasom »
Egészség

Drasztikus módszerek helyett: Testsúlykontroll! – Első rész

Sajnos már nem csak az idősebbeket, hanem egyre több fiatalt is érint az elhízás számtalan mellékhatása. Bele sem gondolunk, hogy mekkora rizikófaktort jelent az életünkre a felszedett plusz kiló. A cukorbetegség kialakulásától kezdve, a stroke, a szív és érrendszeri betegségek mind összefüggésben vannak az elhízással.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről