Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

Alakítsd át forradalmi készülékünket ezzel az új kiegészítővel!

A LumiSpa család legújabb tagjai, az ageLOC LumiSpa Accent és az IdealEyes, továbbfejlesztették a LumiSpát egy teljes körű arcápoló készülékké.  Az alap termékről már írtam itt, itt és itt, ebben a cikkben csak a kiegészítőkre szeretnék fókuszálni.

A bőr fiatalos megjelenésének fenntartásához elengedhetetlen az alapos tisztítás, de ez csak az első lépés. A szemkörnyékkel is törődni kell, s a gondoskodást meg fogja hálálni az ott található érzékeny bőr.

A késő esti fennmaradások, a kialvatlanság, a stressz és a rengeteg munka nyomait egytől egyig tükrözi a tekintetünk.

S mivel az itt található bőr vékonyabb, nehezebben hozzáférhető és érzékenyebb is, mint az arcbőr többi része, ezen terület ápolása egy kifejezetten ebből a célból létrehozott eszközt igényel.

Gyengéd hámlasztás és frissítés

A szilikon csúccsal ellátott LumiSpa Accent fej könnyedén csatlakoztatható a készülékre a szemkörnyék finom területének gyengéd hámlasztásáért és frissítéséért. Az IdealEyes szemkörnyékápolóval együtt alkalmazva csökkenti a szem alatti karikákat és puffadtságot, miközben feszesíti a bőrt, és láthatóan megemeli a szemhéjat.

Pár szó a használatról

A reggel és este csupán egy percet igénylő lépés könnyűszerrel beépíthető a mindennapos bőrápolási rutinba. Frissíti és hidratálja a szemkörnyéket, és gondoskodik a bőr sima és hidratált megjelenéséről már az első használatot követően. Itt van egy kis videós ízelítő az új kiegészítőkről:

Ki szeretnéd próbálni az eszközt, vagy rendelnél? Keress elérhetőségeim egyikén, vagy messenger üzenetben!

Megosztás itt: facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szavamat se hidd el!

Egy szavamat se hidd el!
Csak gondolatokat szeretnék megosztani, amit aztán értékelhetsz a saját gondolkodásmódod szerint.
A saját tapasztalataidra támaszkodj, hiszen a Te sikered vagy sikertelenséged csakis rajtad múlik.Ha ott tartasz az életedben, ahova mindig is vágytál, akkor már nem is érdemes tovább olvasnod. De ha még nem akkor gondolkozz el az alábbi sorokon…

Tovább olvasom »

Néhány gondolat az alapvető bőrápolási rutinról

Arcbőrünk egészséges működéséhez és szépségéhez elengedhetetlenül fontos a bőr tisztítása de nem mindegy, hogy mivel tesszük ezt. Kizárólag kőolaj származék mentes termékeket szabad használni a bőrünkre, mivel többet árthatunk hosszabb távon, mint használunk, ha az alapszabályt nem tartjuk be.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről