Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

5 szuper tipp a tökéletes bőrért

Rossz idő esetén, vagy csak egy unalmas vasárnap estén a legjobb, amit tehetünk, ha egy kicsit elvonulunk, kényeztetjük a bőrünket és végiggondoljuk a jövő hét tennivalóit. Higgyétek el nekem, hogy egy óra pihi csodákat tud tenni az emberrel! Az egyik mód, ahogy kényeztethetjük bőrünket, ha egy bőrradír segítségével megszabadítjuk az elhalt hámsejtektől.

Én rendszeresen radírozom magam, és nagyon bevált, így ma bőrradírozás előnyeit szeretném bemutatni Nektek is!

1. Mondj búcsút a fakó, téli bőrnek!

Ha nem távolítod el rendszeresen az elhalt hámsejteket, bőröd könnyen fakóvá válhat, radírozással azonban egyenletes tónusú és egészséges lesz a bőröd.

2. Selymesen puha bőr

Ahogy radírozás közben eltávolítod az elhalt hámsejteket helyet adsz az új, puha bőrnek.

3. Vérkeringés és nyirokkeringés

Radírozással felpezsdítheted a vérkeringésedet is, illetve ha alulról felfelé haladsz a testeden, a nyirokkeringésnek is jót teszel vele.

4. Növeld a hidratáló krémek hatását

Nagyon fontos, hogy radírozás után mindig megfelelően hidratáld a bőröd, ráadásul a bőrradír használata elősegíti a hidratálókrémed hatóanyagainak könnyebb felszívódását is.

5. Önbarnító használata előtt is mindenképp radírozz!

Mert így egy egyenletes tónusú és sima bőrfelületre viszed fel a barnítót, így sokkal szebb lesz a végeredmény.

Amennyiben szeretnél kipróbálni egy sokszorosan bevált bőrradírt, keress bátran elérhetőségeim egyikén, vagy messenger üzenetben!

Megosztás itt: facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szavamat se hidd el!

Egy szavamat se hidd el!
Csak gondolatokat szeretnék megosztani, amit aztán értékelhetsz a saját gondolkodásmódod szerint.
A saját tapasztalataidra támaszkodj, hiszen a Te sikered vagy sikertelenséged csakis rajtad múlik.Ha ott tartasz az életedben, ahova mindig is vágytál, akkor már nem is érdemes tovább olvasnod. De ha még nem akkor gondolkozz el az alábbi sorokon…

Tovább olvasom »

Néhány gondolat az alapvető bőrápolási rutinról

Arcbőrünk egészséges működéséhez és szépségéhez elengedhetetlenül fontos a bőr tisztítása de nem mindegy, hogy mivel tesszük ezt. Kizárólag kőolaj származék mentes termékeket szabad használni a bőrünkre, mivel többet árthatunk hosszabb távon, mint használunk, ha az alapszabályt nem tartjuk be.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről