Egy blog az egészségről és a szépségről.

Mindenkinek.

4+1 ok, amiért a folyékony rúzs jobb a hagyományosnál

Soha nem voltam igazán rúzsos típus, mert utáltam újra és újra felkenni, azt pedig végképp ki nem állhattam, amikor nyomott hagyott a poharakon. Viszont mióta kipróbáltam a már hazánkban is kapható, szuper liquid lipsticket, azaz folyékony rúzst, teljesen megváltozott a róluk alkotott képem. Rendeltem is magamnak egy visszafogottabb árnyalatot, amit azóta már a mindennapokban is előszeretettel viselek.

Miért jobb a folyékony rúzs a hagyományosnál?

A témán felbuzdulva úgy éreztem, hogy meg kell osztanom a tapasztalataimat, és ezt a szuper lehetőséget Veletek is, így összeszedtem az észrevételeimet a folyékony rúzzsal kapcsolatban:

1) Precízebben lehet felvinni

Amíg a hagyományos rúzs felviteléhez szükséges rúzs ecsetet, vagy a rúzs színéhez passzoló szájkontúrceruzát is használni, addig a folyékony változat applikátora kiváltja ezeket. Ezáltal gyorsabb, és szebb végeredményt kapunk.

2) Nem lesz rúzsos a fogad, amit eszel, és a pohár sem

Szerintem ezt a problémát sem kell egyik nőnek sem bemutatnom: egyszer felejted el leszedni az ajkad belső részén maradt felesleget, és máris úgy nézel ki, mint egy véres fogú kannibál. De ha erre oda is figyelsz, akkor is megfog mindent, amit eszel, vagy amiből iszol. Ezzel szemben a folyékony rúzs kb- 5 másodperc alatt megszárad, utána már nem mozdul el az ajkaidon.

3) Csókálló

Egyik férfi sem szereti, amikor a párja rúzsa az ő arcán, ingén, stb. köt ki, ráadásul utána mi is mehetünk korrigálni. A folyékony rúzsok természetükből adódóan bírják a hasonló szituációkat is, nem véletlen népszerűségük minden korosztály számára.

4) Tartósabb

Amíg a hagyományos változat maximum 2-3 órát bír ki -azt is evés/ivás mellőzésével-, addig egy folyékony rúzs 5-6 órát akkor is kibír elkenődés és kopás nélkül, ha közben komoly megpróbáltatásoknak tesszük ki.

+1) Nem szárad ki az ajkad

A legtöbb folyékony rúzs hátránya a sok előny mellett, hogy a száradási fázis közben az ajkadból is nedvességet von el – kiszárítva azt. Sokan, főleg az érzékeny bőrűek kerülik is ezért. Én pont ezért szkeptikusan álltam hozzá, viszont nagyon pozitívat csalódtam a mi termékünkben: kicsit olyan érzés volt, mintha valami krémmel kentem volna be a számat, és kiszáradás helyett hidratáló hatása volt.

Egy szó, mint száz: a hagyományos, és szárító rúzsok kora lejárt! A forradalmi technológiával készült liquid lipstickünk már Magyarországon is elérhető! Ha Neked is megtetszett, keressen engem bátran!

Megosztás itt: facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szavamat se hidd el!

Egy szavamat se hidd el!
Csak gondolatokat szeretnék megosztani, amit aztán értékelhetsz a saját gondolkodásmódod szerint.
A saját tapasztalataidra támaszkodj, hiszen a Te sikered vagy sikertelenséged csakis rajtad múlik.Ha ott tartasz az életedben, ahova mindig is vágytál, akkor már nem is érdemes tovább olvasnod. De ha még nem akkor gondolkozz el az alábbi sorokon…

Tovább olvasom »

Néhány gondolat az alapvető bőrápolási rutinról

Arcbőrünk egészséges működéséhez és szépségéhez elengedhetetlenül fontos a bőr tisztítása de nem mindegy, hogy mivel tesszük ezt. Kizárólag kőolaj származék mentes termékeket szabad használni a bőrünkre, mivel többet árthatunk hosszabb távon, mint használunk, ha az alapszabályt nem tartjuk be.

Tovább olvasom »
Értesülj az újdonságokról!

Iratkozz fel a heti hírlevelünkre

Kapj értesítést az új cikkeimről